Ελλάδα|24.08.2023 11:56

«Δεν έμεινε τίποτα»: Μελισσοκόμος από τον Έβρο κλαίει με λυγμούς βλέποντας τα μελίσσια του καμένα - Συγκινητικό βίντεο

Newsroom

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που ανήρτησε ένας μελισσοκόμος από τον Έβρο ο οποίος κλαίει με λυγμούς βλέποντας τα μελίσσια του να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς καθώς τα «κατάπιε» η πύρινη λαίλαπα.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική στιγμή. Καθώς περπατάει μέσα στο δάσος όπου είχε τα μελίσσια του ο Γιώργος Καραφυλλίδης βλέπει μόνο καμένη έκταση και στάχτη γύρω του.

«Όλα λαμαρίνες, δεν έμεινε τίποτα, μόνο το καπάκια», λέει και σπαράζει στο κλάμα.

«Αυτά εδώ έμειναν και πετάνε. Πουλάκια μου. Τι τράβηξαν…. Πετάνε», αναφέρει στη συνέχεια του βίντεο όπου βλέπει λίγα μελίσσια ζωντανά.

«Κάρβουνα όλα»… καταλήγει.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Καραφυλλίδης γράφει:

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις.  Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε.  Όσο μελισσακια και να φτιάξω πάντα  για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου».

φωτιάΜελίσσιαφωτιά τώραΈβροςειδήσεις τώρα