Αλόννησος: Σκάφος αναψυχής προσέκρουσε σε ύφαλο - Ένας τραυματίας
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στη θαλάσσια περιοχή της Αλοννήσου καθώς ιδιωτικό σκάφος αναψυχής προσέκρουσε σε ύφαλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους τέσσερις επιβαίνοντες.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικοί και διαπίστωσαν ότι το σκάφος είχε εξωκείλει στην ακτή, μετά από πρόσκρουση του σε ύφαλο.
Οι τέσσερις επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος και βγήκαν στη στεριά, ενώ ένας εξ αυτών, ο οποίος είχε τραυματιστεί, μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το σκάφος, μετά από προσωρινή επισκευή της ρηγμάτωσης, αναμένεται να ανελκυστεί στον λιμένα Πατητηρίου Αλοννήσου.
Σημειώνεται πως από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
- Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, είμαι αθώος»
- «Το ζητάει ο Καραμανλής θα το κάνουμε» - Οι συνομιλίες που «καίνε» τους «γαλάζιους»
- Γιατί οι καταρρίψεις αμερικανικών μαχητικών από το Ιράν αμφισβητούν την «κυριαρχία των ΗΠΑ» που ευαγγελίζεται ο Τραμπ
- Κολυδάς για Πάσχα: Δεν έχει κλειδώσει ο καιρός - Η ανατροπή μετά τη Μεγάλη Πέμπτη