Τροχαίο δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη με νεκρό και τέσσερις παράτυπους μετανάστες τραυματίες
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα πλησίον του οικισμού Δωρικού τoυ Δήμου Αλεξανδρούπολης όταν αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε επτά μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να ανατραπεί.
Από την ανατροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν πέντε μετανάστες οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες κατέληξε νωρίτερα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο ένας εκ των πέντε τραυματιών του τροχαίου ατυχήματος. Με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα παραμένουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που ανετράπη λόγω υπερβολικής ταχύτητας στην προσπάθεια του διακινητή να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.
- Κύκλωμα με «στημένα» τυχερά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη-Καβάλα: Κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ
- Χάος στις πτήσεις στην Ευρώπη: Βλάβη στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας της Ιταλίας - Καθυστερήσεις και στα ελληνικά αεροδρόμια
- Axios: Οι σύμμαχοι του Τραμπ στο κίνημα MAGA συζητούν ανοιχτά την επιβολή στρατιωτικού νόμου
- Υπόθεση «Midas»: Επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για απάτη 114 εκατ. ευρώ στον ΦΠΑ - Έρευνες και στην Ελλάδα