Την Τρίτη στο Νεκροταφείο Μελισσίων η κηδεία του εκδότη Παύλου Δημητριάδη
NewsroomΑύριο Τρίτη 29 Αυγούστου στο Νεκροταφείο Μελισσίων στις 5 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του εκδότη και δημοσιογράφου Παύλου Δημητριάδη.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον συνάδελφο Παύλο Δημητριάδη, ο οποίος «έφυγε» το Σάββατο 26 Αυγούστου.
Ο Παύλος Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε ως ελεύθερος ρεπόρτερ το 1981 στην εφημ. «Ελεύθερη Ώρα». Από το 1983 και για 15 χρόνια εργάστηκε στην «Απογευματινή». Είχε ακόμη συνεργαστεί με το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, την ΕΡΤ και το περιοδικό «Θησαυρός». Επίσης, υπήρξε εκδότης-διευθυντής των εφημερίδων «Espresso», «Press Time» και ως το τέλος της ζωής του της «DEAL News».
Ο Παύλος Δημητριάδης υπήρξε ένας παθιασμένος δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και με στοχοπροσήλωση. Υπήρξε ικανός, αποτελεσματικός και ενημερωμένος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον Παύλο Δημητριάδη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη, 29 Αυγούστου, στις 5 μ.μ., στο Νεκροταφείο Μελισσίων.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»