Ελλάδα|19.03.2019 20:27

Έχεις γνώμη; Πες την στο ethnos.gr και πάρε μέρος στον «ανοιχτό» διάλογο

Newsroom

Το ethnos.gr ανοίγει τον διάλογο με τους αναγνώστες του. Από σήμερα (19/3) ανοίγει τον διάλογο με τους αναγνώστες. Ενας διάλογος για τον οποίον φιλοδοξούμε να είναι εποικοδομητικός και σε πραγματικό χρόνο. Κάτω από όλα τα άρθρα του ethnos.gr μπορείτε πλέον να αφήνετε το δικό σας σχόλιo, να παίρνετε κι εσείς θέση στα γεγονότα, να καταθέτετε την άποψή σας ή κάτι που γνωρίζετε και να ανοίγετε διάλογο με τον αρθρογράφο. Βασική προϋπόθεση, ο σεβασμός στους κανόνες του διαλόγου και η ευπρέπεια.

Tο ethnos.gr θα δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, προσβλητικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish ή με κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο. Την ευθύνη της έγκρισης ή απόρριψης των σχολίων έχει εξ ολοκλήρου το newsroom του ethnos.gr και όχι οι συντάκτες των κειμένων, οι οποίοι θα συμμετέχουν στον διάλογο, όταν και όποτε το κρίνουν.

Για να συμμετέχετε στη διαδικασία δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Με το όνομά σας και το mail σας κι εφόσον αποδεχτείτε τους όρους του διαλόγου, μπορείτε να γράψετε το σχόλιό σας στην ειδική πλατφόρμα. Πολύ σύντομα, από τη στιγμή που θα πατήσετε το «αποστολή», το newsroom του ethnos.gr θα εγκρίνει ή θα απορρίψει το σχόλιό σας, το οποίο στην πρώτη περίπτωση θα το δείτε να εμφανίζεται κάτω από το άρθρο.

Παρακάτω θα δείτε βήμα-βήμα την απλή διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

σχόλια αναγνωστών