Ελλάδα|29.08.2023 19:40

Οργή και σάλος: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου σε σχολείο – Απαθείς οι συμμαθητές του τραβούσαν βίντεο

Newsroom

Σοκ επικρατεί από το νέο περιστατικό άγριου bullying με θύμα έναν 15χρονο μαθητή στο Καματερό. Ο 15χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητή του και το βίντεο προκαλεί οργή.

Μάλιστα, τα χτυπήματα σε βάρος του μαθητή καταγράφονται σε βίντεο από άλλους μαθητές, δίχως την παραμικρή παρέμβαση.

«Πρήστηκε όλο το πρόσωπο του παιδιού»

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του παιδιού εξηγεί πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό: «Πρήστηκε όλο το πρόσωπο του παιδιού, του έχωσε μία αγκωνιά και μετά τον πέταξε κάτω και του έδωσε και σφαλιάρες. Συνέχισε και μετά να τον χτυπάει στο κεφάλι. Σε ένα προαύλιο σχολείου που κάθονται εκεί πέρα και μαζεύονται ουσιαστικά τα παιδιά για να μην είναι στο δρόμο».

Όπως δηλώνει, δε, η μητέρα του 15χρονου, ο τελευταίος δεν απείλησε κανέναν και ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. «Ήταν τρία παιδιά μαζί, όμως τα άλλα δεν συμμετείχαν, μόνο αυτός που τον χτύπησε. Δεν μου το είπε καν, ήταν πρησμένο το μάγουλό του, δεν μου είπε τίποτα, μου ψιλοκρυβόταν, τάχα μου ότι κοιμόταν, τάχα μου ότι φεύγει. Εγώ το βίντεο το ανακάλυψα δύο εβδομάδες μετά» συνεχίζει η μητέρα του ανήλικου θύματος.

Το βίντεο της επίθεσης αρχίζει να διακινείται και κάποια στιγμή το βλέπει και η μητέρα του 15χρονου: «Συναντηθήκαμε και με το παιδί και με τη μητέρα του να ζητήσει συγγνώμη υποτίθεται από τον γιο μου. Του εξήγησα ότι με μία συγγνώμη, εάν μου το άφηνε στον τόπο, δεν θα μου το γύριζε πίσω για κανέναν λόγο. Μου είπε πως δεν το έχει ξανακάνει, δεν ξέρει πώς θόλωσε…».