Λάρισα: 16χρονη καταγγέλλει πως δέχθηκε χτυπήματα και απειλές από 26χρονη - Οι ισχυρισμοί τους στο δικαστήριο και η ποινή
NewsroomΣτο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο βρέθηκαν την Τρίτη (29/8) δύο κοπέλες για διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους στη Λάρισα πριν από μερικές μέρες. Κατηγορούμενη ήταν μια 26χρονη η οποία φέρεται να χτύπησε, να απείλησε και να εξύβρισε μια 16χρονη μαθήτρια.
Ο λόγος, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο όπως γράφει το larissanet.gr, ήταν ότι η 16χρονη δεν επιθυμούσε την επικοινωνία που είχε η μεγαλύτερη κοπέλα, με την αδερφή της.
Η κατάσταση τελικά ξέφυγε και η ανήλικη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τη χτύπησε η 26χρονη, ενώ της έστελνε και απειλητικά μηνύματα στο κινητό. Στην απολογία της η κατηγορούμενη αρνήθηκε κάθε κατηγορία και υποστήριξε ότι τη στιγμή που η ανήλικη κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση, η ίδια ήταν στο σπίτι της.
Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε από την εξήγηση της κοπέλας και την κήρυξε ένοχη επιβάλλοντας της συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή για τις πράξεις της πρόκλησης σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απειλής.
- Δίκη για τα Τέμπη: Η νέα διακοπή, οι 52 δικηγορικοί σύλλογοι και το ελληνικό Δημόσιο - Όσα συνέβησαν την τρίτη ημέρα
- Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα: Το Artemis II φτάνει εκεί που δεν έφτασε ποτέ πριν άνθρωπος
- Παλλήνη: Νεκρός σε χαντάκι εντοπίστηκε 50χρονος - Είχε δεματικά γύρω από τον λαιμό του
- Δημήτρης Μελάς στο OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπήρχαν βουλευτές οι οποίοι ήταν πιεστικοί για τα αιτήματά τους