Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι συναντήσεις Μητσοτάκη με εκπροσώπους φορέων, ενόψει της ΔΕΘ
NewsroomΣε εξέλιξη βρίσκονται οι συναντήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και με αρμόδιους για μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία, ενόψει της ομιλίας του στα εγκαίνια της 87ης ΔΕΘ, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός, που συνοδεύεται από κυβερνητικό κλιμάκιο, έφτασε στις 09:55 στο Διοικητήριο, όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης. Η πρώτη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ και Β΄ μεκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Στη διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στον πρωθυπουργό στοιχεία για την πρόοδο των έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή ανάλογη σύσκεψη. Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων. Στη συνέχεια θα προβεί σε δηλώσεις.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών