Ελλάδα|02.09.2023 20:38
Μεγάλη επιχείρηση της τροχαίας για τις κόντρες στην παραλιακή - 12 συλλήψεις
NewsroomΣε 12 συλλήψεις και τη βεβαίωση 368 παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η τροχαία στην παραλιακή, στο ύψος της Βάρκιζας, όπου καθημερινά στήνονται «κόντρες» με μηχανές και αυτοκίνητα.
- 86 άδειες κυκλοφορίας
- 79 διπλώματα
- 58 πινακίδες
Η Αστυνομία προειδοποιεί ότι αυτοί οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση με σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»