Ελλάδα|03.09.2023 11:52

«Δεν φοβάμαι ποτέ όταν πετάω»: Τι εξομολογείται η γυναίκα πιλότος που έφερε το F-35 στους ελληνικούς αιθέρες

Newsroom

Η πρώτη ημέρα της Athens Flying Week – Tanagra International Air Show ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Μεμονωμένα αεροσκάφη επιδείξεων και ακροβατικά σμήνη μάγεψαν τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους θεατές που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, προσφέροντας τους μια μοναδική και πρωτόγνωρη αεροπορική εμπειρία!

Το κοινό ενθουσίασε η αμερικανική ομάδα επιδείξεων με το F-35A Lightning II και τη Σμηναγό Kristin «BEO» Wolfe στο πιλοτήριο του υπερσύγχρονου μαχητικού που έκανε μια τρομερή επίδειξη πτητικών ικανοτήτων μπροστά στα μάτια των χιλιάδων θεατών! Η Athens Flying Week συγκαταλέγεται στα μόλις τρία ευρωπαϊκά Airshow που επισκέπτεται φέτος η αμερικανική ομάδα!

Η Αμερικανίδα πιλότος του πιο σύγχρονου πολεμικού αεροσκάφους στον κόσμο μίλησε στο OPEN για την εμπειρία που βιώνει μέσα στο μαχητικό. «Κάθε φορά που καλούμαι να πιλοτάρω το F-35 είναι πάντα μία υπέροχη εμπειρία και είναι υπέροχο εξαιτίας των δυνατοτήτων των F-35».

Αναφορικά με τις ώρες που έχει καταγράψει στον αέρα, η πιλότος είπε: «Πετάω τα F-16 και τα F-35 και έχω συνολικά 1.800 ώρες πτήσης». Εξήγησε επίσης ότι δεν έχει νιώσει φόβο πετώντας τα μαχητικά αεροσκάφη και αυτό συμβαίνει λόγω της καλής εκπαίδευσης που έχει για να είναι προετοιμασμένη για οποιαδήποτε κατάσταση. «Δεν φοβάμαι ποτέ όταν πετάω», είπε χαρακτηριστικά

ΤανάγραF-35ειδήσεις τώραπιλότος