Ελλάδα|04.09.2023 08:44
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παναγιωτόπουλος σε ηλικία 89 ετών
NewsroomΣε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Ευρυτανίας Θανάσης Παναγιωτόπουλος.
Γεννήθηκε στην Καταβόθρα Ευρυτανίας το 1934 και διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1996 έως το 2000.
Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Ευρυτανίας Θανάση Παναγιωτόπουλο» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος υπήρξε Νομαρχιακός Σύμβουλος Ευρυτανίας και Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου, ενώ από το 1987 έως το 1996 διετέλεσε Πρόεδρος της ΝΕ της ΝΔ στην Ευρυτανία. Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος ήταν ένας μαχητής της παράταξης, την οποία υπηρέτησε διαχρονικά με ήθος, επισημαίνει η ΝΔ.
Διαβάστε ακόμη
- Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο του κόμμα ο Τσίπρας - «Τώρα είναι η ώρα»
- Το πώς θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι το απόλυτο ερώτημα: Γνωρίστε τον ειδικό που λέει ότι μπορούμε να τον… ξεγελάσουμε
- Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ
- Κι όμως: Ποια ζώα στη φύση «φτιάχνονται» με αλκοόλ και μανιτάρια