Ελλάδα|04.09.2023 18:30
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για εξαφάνιση 16χρονης
NewsroomΑπό την οικία της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τις μεσημεριανές ώρες της 31ης Αυγούστου, εξαφανίστηκε 16χρονη, συριακής καταγωγής. Σύμφωνα με τις Αρχές, πιθανότατα η ανήλικη βρίσκεται στην Αθήνα.
Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη