Η τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας
NewsroomΗ άσκηση ARIADNE-19 διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών ν του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.
Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοϊκής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).
Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ, στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το υπ. Άμυνας της Τουρκίας, που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες, έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.
Εκεί λοιπόν οι Τούρκοι δύτες των ειδικών δυνάμεων SAS φωτογραφήθηκαν κρατώντας την τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας.
Να σημειωθεί πως το tweet του Υπ. Άμυνας της Τουρκίας με τις φωτο έχει αναρτηθεί και στον λογαριασμό του ΝΑΤΟ στο twitter.
- Σενάρια για προσωπικές διαφορές και αντίποινα πίσω από τον εμπρησμό στη Νέα Ιωνία - Τι εξετάζουν οι αρχές
- Θάνατος Μαζωνάκη: Ανοίγουν τα κινητά έξι προσώπων - Στο μικροσκόπιο δύο μήνες επικοινωνιών
- Θα βαριόταν κι ο Μαρουσάκης: Πόσες σερί μέρες βρέχει στο Τόκιο και ποιο ρεκόρ έσπασε
- Ο Ίαν ΜακΓιούαν στην Αθήνα - Οι επιλογές, τα λάθη και οι συνέπειες που σημάδεψαν τα βιβλία του