Ελλάδα|07.09.2023 13:31
Δομοκός: Εντοπίστηκε νεκρός ο 49χρονος κτηνοτρόφος
NewsroomΝεκρός βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ καταπλακωμένος από φερτά υλικά, σε περιοχή του Δομοκού, ο 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό που αγνούταν.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από τα φερτά υλικά που κατέβασαν οι χείμαρροι.
Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Δυστυχώς, οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν και οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα