Κακοκαιρία Daniel: Πληροφορίες για ακόμα έναν νεκρό στον Βόλο - Παρασύρθηκε από τα νερά στον Ίσαλο
NewsroomΈνας άνδρας στον Βόλο, ο οποίος που αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με το The Newspaper, ο άνδρας έφυγε χθες στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του κοντά στο Ξενία προκειμένου να γεμίσει έναν κουβά νερό από το συντριβάνι της περιοχής, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.
Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες και εντοπίστηκε μπροστά στην παραλία του Ίσαλου νεκρός σήμερα το πρωί από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.
Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, πρόκειται για πασίγνωστο επιχειρηματία της πόλης, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.
Ο άνδρας έπαψε να δίνει σημάδια ζωής και η σύζυγός του τον αναζητούσε. Ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε και σήμερα, με τη βοήθεια εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας εντοπίστηκε νεκρός από την κακοκαιρία Daniel.
- Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το μακελειό σε παραλία - «Στοχευμένο χτύπημα σε Εβραίους» λέει το Ισραήλ
- Σε απόγνωση γονείς στο Τρίγωνο Έβρου: Χωρίς παιδικό σταθμό 17 ακριτικά χωριά - Σκέφτονται να στείλουν τα παιδιά τους στη Βουλγαρία
- Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου αγνόησε τις μπάρες και διέσχισε σιδηροδρομική διάβαση ενώ πλησίαζε τρένο
- Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ethnos.gr: «Η απώλεια είναι από τις χειρότερες λέξεις του ελληνικού λεξιλογίου»