Ελλάδα|08.09.2023 12:46

Οργή και θλίψη στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη στην Κρήτη: «Δικαίωμα στην Διαφορετικότητα» - Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην τελετή

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Θλίψη και οργή κυριάρχησαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο όπου τελέστηκε η κηδεία του Αντώνη, που έχασε τόσο άδικα την ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έριξαν στη θάλασσα.

Η σορός του αδικοχαμένου έφτασε στις 11 περίπου το πρωί, σε λευκό φέρετρο στην εκκλησία όπου βρίσκονταν συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου για το τελευταίο πιο δύσκολο «αντίο». 

Στο βαρύ σκηνικό που επικρατούσε, δύο μέλη της οικογένειά του κατέρρευσαν μπροστά στο φέρετρό του και δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ. 

Στην κηδεία του Αντώνη που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, εκπρόσωποι τοπικών αρχών ενώ αρκετοί ταξίδεψαν από Αθήνα για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Φίλοι του μάλιστα ανήρτησαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του. Αυτά έγραφαν: «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά, ομόνοια, αγάπη, συνεργασία. Για εμάς τι;» – «Δικαίωμα στην Διαφορετικότητα», ζητώντας δικαιοσύνη για τον θάνατό του. 

πλοίοΚρήτηΠειραιάςκηδείαειδήσεις τώρα