Ελλάδα|08.09.2023 13:52

Παλαμάς Καρδίτσας - Συγκλονιστική μαρτυρία: «Η μητέρα μου είναι 100% πνιγμένη μέσα στο σπίτι της»

Newsroom

Τραγικές είναι οι στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι στις περιοχές που έχουν πληγεί από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Ορισμένοι από αυτούς ψάχνουν εναγωνίως συγγενείς και φίλους τους, οι οποίοι αγνοούνται και εκφράζουν φόβους ότι έχουν πνιγεί.

Μιλώντας στο OPEN, μία γυναίκα δήλωσε βέβαιη ότι η μητέρα της είναι «100% πνιγμένη» μέσα στο σπίτι της στον Παλαμά της Καρδίτσας. «Ο ανιψιός μου, μού είπε ότι η μητέρα μου είναι μέσα στο σπίτι πνιγμένη», ανέφερε η κυρία Παπαθανασίου μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».

Όπως ανέφερε, εκείνη έχει χάσει την επικοινωνία με την μητέρα της από την πρώτη μέρα της καταστροφικής νεροποντής, ενώ όταν μίλησε με τον εγγονός της, εκείνος της είπε «η γιαγιά έχει πνιγεί».

«Την άφησαν μέσα και έχει πνιγεί. Είναι 2 μέτρα το νερό εκεί. Είναι καλυμμένο το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα και τόνισε ότι έχει ενημερώσει τις Αρχές. Η γυναίκα δήλωσε βέβαιη για τον θάνατο της μητέρας της, η οποία είναι 97 ετών και κατάκοιτη.

Όπως είπε, δύο άτομα, που ήταν μαζί της στο σπίτι, δεν κατάφεραν να την βγάλουν εγκαίρως, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, η κόρη της να θεωρεί ότι η άτυχη ηλικιωμένη έχει χάσει τη ζωή της.

κακοκαιρία DanielΚαρδίτσαθάνατοςειδήσεις τώραπλημμύρεςκακοκαιρία