Κακοκαιρία Daniel - Ελπίδα μέσα στην καταστροφή: Βρέφος 20 ημερών διασώθηκε με ελικόπτερο από τις πλημμύρες στην Καρδίτσα
NewsroomΣυγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από την πλημμυρισμένη Καρδίτσα αλλά και από τις επιχειρήσεις διάσωσης που επιχειρεί η Πυροσβεστική.
Το απόγευμα της Παρασκευής, διασώθηκε ένα βρέφος μόλις 20ημέρων από τη Μαραθέα Καρδίτσας, για το οποίο κάτοικος είχε εκπέμψει SOS μέσω της τηλεόρασης του ΟPEN. Το βρέφος φαίνεται ότι είναι καλά στην υγεία του.
Σημειώνεται ότι μόνο σήμερα έχουν διασωθεί 310 άνθρωποι από την Πυροσβεστική ενώ οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται.
Κάτοικος Μαραθέας Καρδίτσας: «Τρομακτική η κατάσταση – Δεν υπάρχει νερό και φαγητό»
Νωρίτερα κάτοικος από τη Μαραθέα Καρδίτσα είχε καταγγείλει στο OPEN την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι του χωριού. «Η κατάσταση είναι τρομακτική πλέον. Ο κόσμος είναι κλεισμένος σε καφετέριες και σπίτια. Δεν υπάρχει νερό και τρόφιμα. Μόνοι μας πάντα, βοήθεια από κανέναν. Υπάρχει νεογέννητο μωρό και άνθρωπος που δεν έχει κάνει αιμοκάθαρση».
- «Όλοι συμμορία είναι»: Οι διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση του κυκλώματος στην Πολεοδομία Κατερίνης
- Λογοκρισία στο πορνό; Ο νέος νόμος στη Βρετανία και οι φωνές που μιλούν για περιορισμό στην ελευθερία έκφρασης
- Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»
- Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του