Ελλάδα|09.09.2023 22:18
Τραγωδία στην Καλαμάτα: Nεκρός 33χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοείτο
NewsroomΝεκρός ανασύρθηκε ο 33χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην περιοχή των Κιτριών του δήμου Δυτικής Μάνης στο Μεσσηνιακό Κόλπο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Πριν από περίπου μια ώρα ειδοποιήθηκε το λιμενικό από συγγενείς του άτυχου άνδρα και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή σκάφους του λιμενικού. Στις έρευνες συμμετείχαν ιδιωτικά σκάφη, ένα όχημα του Λιμενικού, ένας ιδιώτης δύτης και ένα πλωτό της ΟΑΚ 4χ4 με 2 αυτοδύτες.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς