«Ακούσαμε και είδαμε όλους τους κεραυνούς, φοβηθήκαμε»: Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον περιγράφει πώς βίωσε την κακοκαιρία Daniel στο Πήλιο
NewsroomΣτο Πήλιο βρισκόταν ο πατέρας του Μπόρις Τζονσον, Στάνλεϊ, όταν η κακοκαιρία Daniel έκανε το καταστροφικό πέρασμα της.
«Το σπίτι μας βρίσκεται αρκετά ψηλά και φυσικά ακούσαμε και είδαμε όλους τους κεραυνούς και τις βροντές και φοβηθήκαμε. Σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους εδώ ήμασταν σχετικά ασφαλείς», είπε ο Στάνλεϊ Τζόνσον, περιγράφοντας στο MEGA πώς βίωσε την κακοκαιρία.
Ο ίδιος εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, σημειώνοντας, «Οι καρδιές μας ‘πεθαίνουν’ σήμερα και είναι δίπλα σε όλους τους κατοίκους του Πηλίου, της Σκιάθου και τώρα στις ειδήσεις βλέπω ότι η κεντρική Θεσσαλία βρίσκεται κάτω από το νερό και πολλές περιοχές, όπως και η Λάρισα, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση».
Καταλήγοντας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή την καταστροφή, λέγοντας«Νιώθω ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα καταφέρουν να επανέλθουν από αυτή την καταστροφή. Η καταστροφή είναι κάτι που οι Έλληνες έχουν ζήσει ξανά με τις φωτιές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να αναρρώσουν».
- Τραμπ: Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει αν το Ιράν τηρήσει τα συμφωνηθέντα
- Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία του 21χρονου στην Αμμουδάρα: Τον πυροβόλησε 6 φορές και μετά τον κλωτσούσε
- Τέλος από τη Θεσσαλονίκη η Ryanair - Η ενημέρωση στους εργαζόμενους
- «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»: Μαθήματα... κλίσης έκανε η Κωνσταντοπούλου στον Μηταράκη