Μακελειό στην Αρτέμιδα με 6 νεκρούς μετά από πυροβολισμούς
NewsroomΈξι συνολικά είναι οι νεκροί μετά το περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε στην Αρτέμιδα Αττικής αργά το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το περιστατικό να είναι αποτέλεσμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με το περιστατικό να σημειώνεται στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.
Κατά πληροφορίες, εντοπίστηκαν 5 άτομα νεκρά μέσα σε αυτοκίνητό, ενώ ακόμη ένα άτομο βρέθηκε έξω από το όχημα.
Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ, ενώ και οι 6 έφεραν – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- τραύματα από 9αρι πιστόλι.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»