Οι φαρμακοβιομήχανοι αποχαιρετούν τον Θανάση Γιαννακόπουλο
NewsroomΗ ΠΕΦ αποχαιρετά σήμερα τον Θανάση Γιαννακόπουλο, συνιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ, αδερφό και συνοδοιπόρο του εκλιπόντα Παύλου Γιαννακόπουλου, έναν από τους πατριάρχες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεκίνησε, όπως και τα αδέρφια του, από το φαρμακείο της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην οδό Πειραιώς και συνδιαμόρφωσε τις χρυσές σελίδες της ΒΙΑΝΕΞ στην επιχειρηματική ζωή του τόπου μετατρέποντάς την σε βιομηχανικό κολοσσό.
Για περισσότερα από 50 χρόνια, ξεχώρισε για την μοναδική προσφορά του στους εργαζόμενους της εταιρείας του και συνολικά στον κλάδο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας που στηρίζει διαχρονικά την εθνική οικονομία.
Διακρίθηκε για το ήθος του, την επενδυτική του δραστηριότητα αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο.
Η ΠΕΦ και τα Μέλη της εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους, στην οικογένειά του, στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ.
- Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
- Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
- Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
- Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία