Ελλάδα|12.09.2023 13:55

Λούτσα: Συνελήφθη Τούρκος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Εξετάζεται συμμετοχή του στο μακελειό με τους έξι νεκρούς

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Στη σύλληψη ενός Τούρκου υπηκόου προχώρησαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω του εντοπίστηκαν πλαστό διαβατήριο, δύο πλαστές ταυτότητες αλλά και σφαίρες.

Αυτή την ώρα εξετάζεται από τους αστυνομικούς της ασφάλειας το ενδεχόμενο να είχε  συμμετοχή στο μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα.

Δεν βρέθηκαν όπλα στο αυτοκίνητο των θυμάτων

Σημειώνεται ότι από τις Αρχές δεν βρέθηκαν όπλα, μέσα στο αυτοκίνητο των θυμάτων, αλλά οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα. Από τη σήμανση έχει ζητηθεί, να ερευνηθούν οι τελευταίες κλήσεις που έκαναν και δέχθηκαν, οι οποίες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για το «ραντεβού» με τους δράστες της δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι μέσα στο όχημα των θυμάτων εντοπίστηκαν βαλίτσες με ρούχα και τα προσωπικά τους αντικείμενα, κάτι που ενισχύει το σενάριο των Αρχών, ότι υπήρχε «ραντεβού» των θυμάτων με τους δράστες για μεταφορά τους έξω από τη χώρα. Σημειώνεται ότι στις έρευνες έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ.

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ αυτή την ώρα στρέφονται σε δύο επίπεδα, όπως μετέδωσε στο OPEN, η Μίνα Καραμήτρου. Αφενός στη διακίνηση ναρκωτικών και αφετέρου στα κυκλώματα διακίνησης.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Για αυτό επικεντρώνονται σε δυο περιστατικά που έχουν καταγραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και σχετίζονται με τη διακίνηση και εμπλέκονταν Τούρκοι υπήκοοι. Το ένα έλαβε χώρα στο Μικρολίμανο και το άλλο στην Ανάβυσσο.

νεκροίΕλευθέριος Βενιζέλοςειδήσεις τώραΤούρκοςΛούτσασύλληψη