Ελλάδα|15.09.2023 08:20
Κακοκαιρία Daniel: Λάσπη και φερτά υλικά έφτασαν από την Θεσσαλία στη Χαλκιδική - Νέα συγκλονιστική εικόνα
NewsroomΔορυφορική εικόνα αποκαλύπτει το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel με λάσπη και φερτά υλικά από την Πηνειό να έχουν μεταφερθεί μέχρι το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.
Όπως αναφέρεται στην ομάδα Weather Analysis Group του Facebook ο χρήστης που ανέβασε την φωτογραφία επισημαίνει πως υπάρχει κίνδυνος από τα φερτά υλικά στα σκάφη που διέρχονται από την περιοχή και αφετέρου τίθεται το ερώτημα αν τα νερά από τα οποία έχει περάσει η λάσπη αυτή είναι κατάλληλα για κολύμβηση.
«Καλό είναι να γίνουν μετρήσεις πάντως για να διαλευκανθεί και να υπάρξει μια επίσημη ενημέρωση από τους αντίστοιχους φορείς, μιας και ακόμη πλήθος κόσμου επισκέπτεται τις ακτές» σημειώνει ο χρήστης.
Διαβάστε ακόμη
- Κατεδαφίστηκε από τον Ελληνικό Στρατό το κτήριο του Μπάντμιντον στο Γουδή - Είχε καεί τον Ιούλιο
- Ιός Δυτικού Νείλου: Έκτακτοι ψεκασμοί σε 10.000 στρέμματα στην Ανατολική Αττική - Μεγάλης κλίμακας νυχτερινή επιχείρηση
- Ήρωας 19χρονος στην Αργολίδα: Μπήκε σε σπίτι που καιγόταν και απεγκλώβισε ηλικιωμένο ζευγάρι
- Τι κάνει ο άνθρωπος: Ο «εξωγήινος» Καραλής πέρασε τα 6,20μ. σε ένα ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ!