Ελλάδα|15.09.2023 22:24

Μακελειό στη Λούτσα: Πώς έδεσαν την εμπλοκή του 32χρονου που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Το αποτύπωμα, οι 7 καφέδες και το βίντεο

Newsroom

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, η εμπλοκή του 32χρονου συλληφθέντα από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» για την εμπλοκή του στο μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα, θεωρείται «δεμένη», μιας και οι αστυνομικοί εντόπισαν αποτύπωμά του στο αυτοκίνητο διαφυγής των θυμάτων.

Αντίποινα για άλλες δολοφονίες η εκτέλεση

Νωρίτερα, οι Αρχές, στο κρησφύγετο των έξι δολοφονημένων Τούρκων, βρήκαν 7 καφέδες αλλά και βίντεο που προδίδει την παρουσία του συλληφθέντα στο σημείο. Ο ίδιος ο 32χρονος δε δέχεται να συνεργαστεί καθόλου με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η πεποίθηση των Αρχών ωστόσο, ότι ο ίδιος είναι αυτός που οδήγησε τα θύματα σε παγίδα, δηλαδή στο σημείο που έγινε η ενέδρα θανάτου σε βάρος τους, είναι διάχυτη. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι, η ενέδρα στήθηκε από αντίπαλη εγκληματική οργάνωση, καθώς και ότι, η εκτέλεσή τους έγινε ως αντίποινα για άλλες δολοφονίες στη Γαλλία και στην Τουρκία, για τις οποίες υπεύθυνη φέρεται η συμμορία τους, με επικεφαλής τον διαβόητο Τούρκο Μπαρίς Μπογιούν.

Και τα ευρήματα του Τμήματος Ψηφιακών Πειστηρίων, όμως, αποδεικνύονται σημαντικά. Οι αστυνομικοί του τμήματος έχουν καταφέρει να εξάγουν τα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων. Ανάμεσα στα sms που έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και ένα μήνυμα στην τουρκική γλώσσα, το οποίο ενημέρωνε τους παραλήπτες ότι έχει αποκαλυφθεί η θέση τους, ότι κινδυνεύουν και πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν.

σύλληψηΤουρκίαΛούτσαειδήσεις τώρααεροδρόμιονεκροίΑρτέμιδα