Ελλάδα|17.09.2023 23:53
Συνελήφθη 46χρονος στη Θεσσαλονίκη που μετέφερε παράτυπους μετανάστες
NewsroomΣτη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά δύο παράτυπων μεταναστών προέβησαν σε περιοχή του Δενδροποτάμου αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Ο 46χρονος οδηγός, όταν έγινε αντιληπτός από τις αστυνομικές Αρχές, προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα χωρίς τελικά να τα καταφέρει.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς του, το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό.
Διαβάστε ακόμη
- Στη δικαστική αίθουσα για τα Τέμπη: Η πρώτη «ρωγμή» με τις αποζημιώσεις και τι σημαίνει για τη δίκη που ξεκινά σήμερα
- Έρχεται το ακριβότερο Πάσχα των τελευταίων χρόνων - «Κατά 20% υψηλότερες οι τιμές όλων των προϊόντων»
- Στον «πάγο» 8.000 μοτοσικλέτες μετά το μπλόκο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον διαγωνισμό για τις πινακίδες
- Η Αττική στον πυρήνα της κακοκαιρίας Erminio: Η σύγκλιση των ανέμων και η πανσέληνος ανεβάζουν την επικινδυνότητα