Ελλάδα|19.09.2023 08:23
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα και για τέσσερις εβδομάδες τμήμα της οδού Βενιζέλου
NewsroomΚλειστή από σήμερα στις 07:00 και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι τμήμα της οδού Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, λόγω εργασιών στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο νότιο τμήμα της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Ερμού έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατία.
Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, η κυκλοφορία του νότιου κλάδου της οδού Ελ. Βενιζέλου θα αποκαθίσταται μέσω των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας.
Η τροχαία με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς «να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων».
Διαβάστε ακόμη
- Τι αλλάζει σε Instagram και Facebook μετά την ιστορική δίκη στις ΗΠΑ
- Καύσωνας διαρκείας με 40άρια και ισχυρά μελτέμια - Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
- Πέθανε η σπουδαία Γιαγιόι Κουσάμα σε ηλικία 97 ετών – Η ζωή μιας καλλιτέχνιδας που δεν έμοιαζε με καμία άλλη
- Πέθανε στη φυλακή ο «κυνηγός των κρανίων» - Ποιος ήταν ο Βρετανός δολοφόνος Τζον Σουίνι