Ελλάδα|20.09.2023 17:56

Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης δόκιμης του ναυτικού που πέθανε: «Εμφάνισε εξανθήματα πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο»

Newsroom

Η τοπική κοινωνία της Κω είναι συγκλονισμένη από την είδηση του ξαφνικού θανάτου της 20χρονης δόκιμης του ναυτικού. Η 20χρονη, που είχε καταγωγή από το νησί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχασε τη ζωή της επειδή τσιμπήθηκε από μολυσμένο κουνούπι.

Η κοπέλα ήταν μέλος πληρώματος δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Λιμενικό, είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρρώστησε όσο ήταν στην Ινδία, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αίγυπτο και άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αττικής, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Στα αίτια του θανάτου της φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Για την υπόθεση θεωρούνται κομβικές οι καταθέσεις μελών του πληρώματος στο Λιμενικό. Η μητέρα της 20χρονης μίλησε στον Alpha σχετικά με τις συνθήκες του ξαφνικού θανάτου της. «Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν τι το προκάλεσε όλο αυτό. Υποθέσεις κάνουμε και περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή», είπε.

«Ήταν υγιέστατη, είχε κάνει και εξετάσεις πριν μπει στο πλοίο»

«Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο για να ταξιδέψει εμφάνισε κάποια εξανθήματα. Νομίζαμε ότι ήταν αλλεργία. Στο πλοίο επιδεινώθηκε η κατάσταση. Είχε δέκατα, πόνο στα κόκαλα και πρήξιμο στα πόδια και στα χέρια. Η κόρη μου ήταν υγιέστατη, είχε κάνει και εξετάσεις πριν μπει στο πλοίο», τόνισε, δίνοντας περαιτέρω στοιχεία για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της.

«Στο νοσοκομείο έκαναν ό,τι μπορούσαν. Έκαναν τα πάντα για να γίνει καλά το παιδί. Τους ευχαριστώ όλους», κατέληξε. Φίλη της 20χρονης, η οποία ήταν σε επικοινωνία μαζί της μέχρι πρόσφατα, ισχυρίστηκε πως, «ήξερα από την ίδια ότι είχε τρομερούς πονοκεφάλους. Παραπονιόταν ότι το κεφάλι της πάει να σπάσει, ότι δε νιώθει καλά. Ήταν πολύ ξαφνικό».

κουνούπιαειδήσεις τώραΙνδίαΕμπορικό Ναυτικό