Ελλάδα|22.09.2023 08:14
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία γονέων Δημοτικού Σχολείου Πεύκων για τη μεταφορά των μαθητών
NewsroomΜία συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Γονείς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων έχουν καλέσει σε συγκέντρωση έξω από το σχολείο στις 8:15 διαμαρτυρόμενοι για τη μη επίλυση του προβλήματος με τη μεταφορά των μαθητών.
Με ανακοίνωσή τους απαιτούν από το υπουργείο Παιδείας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες και θα οδηγήσουν στην ταχεία επίλυση του προβλήματος.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα