Ελλάδα|23.09.2023 12:54
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε 68χρονος στην παραλία της Ασπροβάλτας
NewsroomΝεκρός ανασύρθηκε την Παρασκευή από την παραλία της Ασπροβάλτας στο νομό Θεσσαλονίκης, ένας 68χρονος αλλοδαπός.
Στον άνδρα έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τον ναυαγοσώστη Ασπροβάλτας και ιατρό του οικείου αγροτικού ιατρείου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β΄ λιμενικό τμήμα Σταυρού του κεντρικού λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
- Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
- Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
- Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι