Ελλάδα|23.09.2023 20:25

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει»: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του 13χρονου για το άγριο περιστατικό bullying από 15χρονη στην Κρήτη

Newsroom

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στο Ηράκλειο Κρήτης για περιστατικό σχολικής βίας που καταγράφηκε σε βίντεο. Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται μια 15χρονη να χτυπά 13χρονο τη στιγμή που δύο ανήλικοι βιντεοσκοπούν το περιστατικό και μάλιστα την ενθαρρύνουν. Για την υπόθεση, έχουν καταθέσει μήνυση οι γονείς του 13χρονου προς την οικογένεια της 15χρονης, ενώ έδωσαν κατάθεση και σε αστυνομικούς.

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του 13χρονου

«Δεν είναι η πρώτη φορά που του κάνει μπούλινγκ. Η 15χρονη εχει απασχολήσει το σχολείο και άλλη φορά και έχουν έρθει και άλλοι γονείς σε εμένα» δηλώνει στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας του 13χρονου, Μάνος Δρακωνάκης. Γονείς εκφράζουν έντονη ανησυχία και ζητούν να ληφθούν μέτρα.

Καρέ καρέ η επίθεση

Το βίντεο προβλήθηκε στο ΜEGA και δείχνει την 15χρονη να σφίγγει από τον λαιμό τον 13χρονο, ενώ τον βαράει και στο κεφάλι. Τα άλλα δύο άτομα που τραβούν βίντεο, γελούν με το περιστατικό, ενώ το ένα ζητάει να συνεχιστεί.

εκφοβισμόςειδήσεις τώραbullyingΗράκλειο Κρήτης