Θεσσαλονίκη: Οκτώ συλλήψεις από την αστυνομία για παρεμπόριο
NewsroomΗ Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο καταπολέμησης του παρεμπορίου αδασμολόγητων προϊόντων σε χώρους έντονης αγοραστικής κίνησης, πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους και δράσεις.
Κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 14-09-2023 έως πρωινές ώρες σήμερα (25-09-2023), αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε εμπορία λαθραίων και απομιμητικών προϊόντων.
Ειδικότερα:
Ελέγχθηκαν (590) άτομα,
Συνελήφθησαν (8) εξ΄αυτών, για παράβαση του Νόμου περί «Υπαίθριου Εμπορίου»,
Βεβαιώθηκαν (8) διοικητικά πρόστιμα,
Σχηματίστηκαν επιπλέον (9) δικογραφίες για το προαναφερόμενο αδίκημα και
Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν (961) αδασμολόγητα προϊόντα παρεμπορίου.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Δικαστική Αρχή, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο