Ελλάδα|25.09.2023 20:00

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: Χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο 13χρονη στη Ρόδο

Newsroom

Άγριο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφηκε σε βίντεο από τη Ρόδο, όπου δύο μαθήτριες ηλικίας 15 χρονών φαίνονται να χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές μία 13χρονη στο πρόσωπο.

Απανωτά φραστικά επεισόδια πριν το περιστατικό

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η άγρια επίθεση σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου και έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης, έπειτα από μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές.

Πριν λάβει ακραίες διαστάσεις το επεισόδιο, το οποίο έλαβε χώρα σε εκδήλωση ελληνικής βραδιάς, είχαν προηγηθεί απανωτά φραστικά επεισόδια τις προηγούμενες ημέρες μέσα στο Γυμνάσιο, στο οποίο φοιτούσαν τα παιδιά.

Για το περιστατικό στη Ρόδο, μάλιστα, είχε υπάρξει παρέμβαση του διευθυντή του σχολείου, ο οποίος φέρεται να κάλεσε στο γραφείο του τρεις φορές, από την αρχή της σχολικής χρονιάς, τα τρία κορίτσια, επιπλήττοντας τα δύο 15χρονα για τη συμπεριφορά τους.

Οι δύο μαθήτριες, που όπως φαίνεται και στο βίντεο χτυπούν άγρια τη 13χρονη, φοιτούσαν σε σχολικό συγκρότημα στην πόλη, στη Ρόδο, την περασμένη χρονιά, αλλά εξαιτίας παρόμοιων περιστατικών είχαν αποβληθεί από το συγκεκριμένο σχολείο και είχαν εγγραφεί σε Γυμνάσιο εκτός πόλεως.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μηνυτήρια αναφορά του πατέρα της 12χρονης μαθήτριας η ζωή της οποίας κινδύνευσε σοβαρά και ήδη τα βίντεο και οι συνομιλίες που καταγράφτηκαν, με τις απειλές, τις ύβρεις και τα απανωτά χτυπήματα, βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση των ανήλικων κοριτσιών στο αρμόδιο δικαστήριο.

bullyingειδήσεις τώραΡόδοςξυλοδαρμός