Βόλος: Προφυλακιστέος ο 28χρονος που κρατούσε όμηρους τη σύζυγο και το παιδί του
NewsroomΠροφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος που κρατούσε απομονωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το δύο ετών παιδάκι τους, στις Αλυκές του Βόλου.
Ο 28χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή Βόλου και φέρεται να υποστήριξε πως δεν κακοποίησε την σύζυγό του. Ωστόσο, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στη Λάρισα.
Η 22χρονη πάντως, στην κατάθεση που έδωσε μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, πριν μεταφερθεί σε κοινωνική δομή μαζί με την ανήλικη κόρη της, επιβεβαίωσε τα όσα βίωνε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, το θύμα περιέγραψε το καθεστώς τρόμου στο οποίο ζούσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν και οι πόρτες του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένες, εκείνη δεν έβγαινε και δεν πήγαινε στην αστυνομία να καταγγείλει τον σύζυγό της. Και αυτό επειδή δεχόταν απειλές από τον 28χρονο εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.
- Η παγίδα της κλιμάκωσης: Γιατί ο Τραμπ κινδυνεύει να συρθεί σε έναν δαπανηρό και πολύπλοκο πόλεμο
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο που σκότωσε τον οπαδό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
- Νησί Χαργκ: Τι θα συμβεί στις τιμές του πετρελαίου αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στις σημαντικότερες εγκαταστάσεις του Ιράν
- Ελεύθεροι από κάθε κατηγορία οι μαθητές που σκότωσαν τον καθηγητή τους στη φάρσα που κατέληξε σε τραγωδία