Συγκίνηση προκαλεί μια γιαγιά από την Καρδίτσα που μεγαλώνει μόνη την εγγονούλα της - Πλημμύρισε το σπίτι της
NewsroomΤεράστια συγκίνηση έχει προκαλέσει στα social media, η ιστορία μιας ηλικιωμένης από χωριό της Καρδίτσας, η οποία μόνη, προσπαθεί να καθαρίσει το πλημμυρισμένο της σπίτι ενώ μεγαλώνει μόνη της και την μικρή της εγγονή, καθώς η κόρη της πέθανε.
Η Αλεξάνδρα Καψαλά βρέθηκε στον Παλαμά πριν από λίγες μέρες για να μοιράσει είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς, με μια ομάδα εθελοντών που δίνουν μεγάλο αγώνα να βοηθήσουν όσους περισσότερους ανθρώπους σε ανάγκη μπορούν. Εκεί, χτύπησαν και την πόρτα της ηλικιωμένης.
Στο βίντεο που ανέβασε και το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πλησιάζει μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία μόνη της προσπαθεί να σώσει το σπίτι της, καθαρίζοντάς το από τα νερά και τις λάσπες. Μιλώντας στους εθελοντές λέει πως η κόρη της πέθανε και φροντίζει το εγγονάκι της.
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, πάρα πολλοί χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες ζητούν τα στοιχεία της γιαγιάς για να βοηθήσουν όπως μπορούν την ίδια και το μωράκι που έμεινε ορφανό από μητέρα.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες