Ελλάδα|30.09.2023 13:46

Εύβοια: 92χρονος ο οδηγός που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε λαϊκή αγορά στο Αλιβέρι - Πέντε οι τραυματίες

Newsroom

Σε σοκ βρίσκονται ακόμα οι παραγωγοί αλλά και οι πολίτες που βρέθηκαν σήμερα (30/9) το πρωί στη λαϊκή αγορά του Αλιβερίου στην Εύβοια, οι οποίοι ξαφνικά είδαν έναν 92χρονο με το αμάξι του να περνάει μπροστά τους και να διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 11:00 του Σαββάτου, όταν πλήθος κόσμου έκανε τα ψώνια του στη λαϊκή, αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος για άγνωστο λόγο «μπούκαρε» μέσα παρασύροντας πολίτες και ένα παιδάκι τριών ετών.

Αρχικά διέρρευσε η πληροφορία πως ο ηλικιωμένος είναι 80 ετών, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr είναι 92 χρονών.

Άμεσα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
Γυναίκα από το Αλιβερί η οποία έκανε τα ψώνια της την ώρα εκείνη δήλωσε στο evima.gr: «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος να τρέχει με τρελή πορεία να πατάει γκάζι και να μπαίνει στο χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι. Από θαύμα σώθηκα έκανα στην άκρη και μπήκα κάτω από έναν πάγκο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν για τα ψώνια τους στη λαϊκή. Ο ηλικιωμένος παρέσερνε όποιον έβρισκε μπροστά χωρίς να πατάει φρένο και τραυμάτισε πέντε άτομα μεταξύ αυτών ένα παιδάκι τριών χρονών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο ηλικιωμένος υπεβλήθη σε αλκοτέστ από την αστυνομία.

ειδήσεις τώραλαϊκή αγοράηλικιωμένοςΕύβοια