Ελλάδα|30.09.2023 19:50

Θεσσαλονίκη: Άνδρας μαχαίρωσε 19χρονη στη μέση του δρόμου - Στο νοσοκομείο το θύμα

Newsroom

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου, όταν άνδρας μαχαίρωσε 19χρονη στη μέση του δρόμου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στις 17:40 το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε τηλεφώνημα για επεισόδιο στην περιοχή των Συκεών. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας τραυμάτισε στα πόδια με μαχαίρι 19χρονη κοπέλα επί της οδού Παπαδοπούλου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, που πήραν καταθέσεις μαρτύρων για τα χαρακτηριστικά του δράστη και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 19χρονη τραυματία και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Εκτός κινδύνου η 19χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 19χρονη φέρει μικρά θλαστικά τραύματα στον μηρό του ποδιού της και η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 19χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στα επείγοντα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης, αλλά  δράστης και θύμα φαίνεται ότι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Θεσσαλονίκηειδήσεις τώρανοσοκομείοΣυκιέςμαχαίρι