Ελλάδα|01.10.2023 08:37

Σήμερα η κηδεία της 50χρονης που έχασε τη ζωή της στο Μεσολόγγι - Πώς συνέβη το φρικτό δυστύχημα

Newsroom

Σήμερα, Κυριακή 1η Οκτωβρίου, θα τελεστεί στον Άγιο Χαράλαμπο Ευηνοχωρίου η κηδεία της 50χρονης Λουμπιάνα, που έχασε τη ζωή της σε εργατικό δυστύχημα, που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο του Μεσολογγίου.

Στο Μεσολόγγι η 50χρονη ζούσε με τη 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της. Η σορός της θα βρίσκεται στον ιερό ναό μισή ώρα νωρίτερα.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Ήταν η τρίτη μέρα της στη δουλειά 

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στο κρεοπωλείο μόλις τρεις ημέρες. Είχε πάει να καθαρίσει τη μηχανή κρέατος και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εγκλωβίστηκε αρχικά το κεφάλι της και στη συνέχεια το χέρι της.

Όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της. Το παιδί σοκαρισμένο βγήκε από το κατάστημα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», περιέγραψε άνθρωπος που μένει κοντά στο σημείο, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Προσπαθούσαν δύο ώρες να την απεγκλωβίσουν

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική όπου για δύο ώρες προσπαθούσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη από το μηχάνημα.

Η κόρη λόγω του σοκ που υπέστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ’ όπου πήρε εξιτήριο το μεσημέρι.

Μεσολόγγιειδήσεις τώρακρεοπωλείοκηδείαεργατικό δυστύχημα