Ελλάδα|03.10.2023 07:32

«Ήθελε να με σκοτώσει, με βίαζε κάθε μέρα»: Σοκάρει η μαρτυρία της 34χρονης για τον εφιάλτη που βίωνε η στα χέρια του αστυνομικού

Newsroom

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές της 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν που βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός υπαρχιφύλακα της Διεύθυνσης Περιπολιών, ο οποίος συνελήφθη από συναδέλφους του κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ' εξακολούθηση.

Είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι... 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», δήλωσε η άτυχη 34χρονη στο Star.

Παράλληλα κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός τη βίαζε κάθε μέρα, ενώ μετά από δύο χρόνια μαρτυρίου είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός...» υποστήριξε ακόμη η 34χρονη η οποία κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Για τον αστυνομικό διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος τέθηκε και σε διαθεσιμότητα.

Η καταγγελία

Η καταγγελία έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου και οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 40χρονου κινήθηκαν τάχιστα. Σύμφωνα με την 34χρονη γνωρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή που η ίδια εκδιδόταν. Εκείνος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του την προσέγγισε λέγοντάς της ότι χρειάζεται προστασία και πολύ σύντομα άρχισαν να συμβιώνουν. Τότε εκείνος ξεκίνησε να απαιτεί να του δίνει όσα χρήματα έβγαζε. «Αν έλεγα όχι με απειλούσε ότι θα με συλλάβουν, θα απελαθώ, θα με κλείσει σε ψυχιατρείο ή θα με σκοτώσει», περιέγραψε με κλάματα στους αστυνομικούς το θύμα. Ο δράστης, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να της τάζει γάμο και να της λέει ότι σκοπεύει να την παντρευτεί για να αποκτήσει μόνιμη άδεια διαμονής.

Το βίντεο που τον «καίει»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα όσα υποστήριξε το θύμα επιβεβαίωσαν μάρτυρες, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο 40χρονος να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την 34χρονη από και προς το σημείο που εκδιδόταν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να του παραδίδει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το μεσημέρι της 30ης Σεπτεμβρίου και ενώ η γυναίκα βρισκόταν στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ο 40χρονος τής τηλεφώνησε και εκείνη προσποιήθηκε ότι βρίσκεται με πελάτη. Εκεί έλαβε το προσημειωμένο ποσό των 500 ευρώ και το απόγευμα της ίδιας ημέρας το παρέδωσε στον 40χρονο, ο οποίος και συνελήφθη με τα χρήματα αυτά στην κατοχή του. Κατά την έφοδο στο σπίτι τους οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά το ποσό των 3.850 ευρώ εκ των οποίων τα 500 ήταν τα προσημειωμένο. Το συνολικό αυτό ποσό, μάλιστα, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο αποκλειστική πρόσβαση είχε ο 40χρονος.

αστυνομικόςΚαμερούνβιασμόςειδήσεις τώρα