Ελλάδα|05.10.2023 20:36

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε 34χρονη από το Καμερούν

Newsroom

Στη φυλακή οδηγείται ο 40χρονος υπαρχιφύλακας που κατηγορείται για το βιασμό και τη μαστροπεία 34χρονης από το Καμερούν.
Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Επιβαρυντική η δικογραφία για τον 40χρονο

Ο 40χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία, αρχικά ζητούσε  και έπαιρνε 25 με 50 ευρώ ημερησίως από την 34χρονη, ενώ στη συνέχεια έπαιρνε όλα τα χρήματα που έβγαζε η γυναίκα από τα ερωτικά ραντεβού. Μάλιστα μία φορά τις απέσπασε 3.000 ευρώ.

Ο υπαρχιφύλακας αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και η οικογένειά του. «Είναι σκευωρία αυτή που έκαναν. Αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχει 20 μέρες που μένουν μαζί και πήγε και τον κατήγγειλε. Δεν ξέρω τι παιδί έχω; Έχει τόσα χρόνια στην Αθήνα», δήλωσε η μητέρα του στο MEGA. 

«Ούτε συζούσαν, ούτε τίποτα. Ο καθένας είχε το σπίτι του και τον Αύγουστο τη βγάλανε αυτήν από το σπίτι και έκλαιγε και ο γιος μου πονόψυχος που ήταν λέει "Έλα μείνε για λίγο στο δικό μου το σπίτι να βρούμε σπίτι". Έψαχνε να της βρει σπίτι να πάει να μείνει», πρόσθεσε,

«Αυτή έλεγε ότι πήγαινε και καθάριζε δωμάτια σε ξενοδοχεία. Πού ήξερε τι κάνει αυτή; Ούτε την έλεγχε, ούτε τίποτα. Ο γιος μου παραξενεύτηκε όταν μπήκαν οι αστυνομικοί με το όπλο μέσα. Λέει "Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεν ξέρω τίποτα. Αυτή η κυρία κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια. Δεν έμεινε πάνω"  Ήταν συνεννοημένη με τους αστυνομικούς. Απορεί και αυτός με το ψέμα της», κατέληξε. 

μαστροπόςαστυνομικόςβιασμόςειδήσεις τώρα