Ελλάδα|05.10.2023 22:52

«Παίζεις μαζί μου; Το βλέπεις ότι έχω όπλο»: Η 34χρονη από το Καμερούν περιγράφει τον τρόμο που βίωνε στο πλευρό του αστυνομικού

Newsroom

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη από το Καμερούν. Αν και υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του, όπως προσημειωμένα χαρτονομίσματά, μαρτυρίες και φωτογραφικό υλικό, ο 40χρονος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

«Είχε σχέση με αυτή τη γυναίκα. Μάλιστα επρόκειτο να την παντρευτεί αν και αντιδρούσε η οικογένεια του. Αυτή έβγαλε κάποια ψυχολογικά προβλήματα και είχε αποφασίσει να χωρίσει», δήλωσε ο συνήγορος του αστυνομικού Αλέξης Κούγιας στα κανάλια, σκιαγραφώντας και την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

,

«Ήθελε να του δώσω 20.000 ευρώ»

Η γυναίκα, μιλώντας στο Star, επιβεβαίωσε ότι της έλεγε πως θα την παντρευτεί, όμως με το αζημίωτο. «Ήθελε να του δώσω 20.000 ευρώ, μού έλεγε ότι τώρα πρέπει να δουλεύω πολύ. Αν μ’αγαπάς δεν θα πρέπει να παίρνεις λεφτά», είπε. «Εγώ τα δούλεψα και κράτησα τα 20.000 ευρώ και αυτός τα έκλεψε», πρόσθεσε.

Περιέγραψε, ακόμα, πως την απειλούσε πως αν Κάνει μήνυση θα ισχυριστεί ότι είναι τρελή, λέγοντας «αν κάνεις μήνυση κανένας δεν θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, ότι δεν πάει καλά το μυαλό σου, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί σε όλη σου τη ζωή».

«Μια μέρα με κράτησε από το λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μού έβγαλε το όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου είπε “παίζεις μαζί μου; το βλέπεις ότι έχω όπλο” και ότι αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει» συμπλήρωσε. 

μαστροπόςειδήσεις τώρααστυνομικόςβιασμός