Ελλάδα|06.10.2023 20:37

Προειδοποιεί η Τροχαία για το Flyover της Θεσσαλονίκης: Η κατασκευή του νέου περιφερειακού, θα προκαλέσει ... μποτιλιάρισμα

Newsroom

Κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να δημιουργήσει η κατασκευή της νέας περιφερειακής στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα είναι Flyover (δηλαδή δρόμος πάνω στο δρόμο) προειδοποίησε η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

Όπως ανέφερε, μιλώντας την Παρασκευή (6/10) στον ραδιοφωνικό σταθμό Status fm είπε ότι «η προσπάθεια να μην είμαστε ώρες εγκλωβισμένοι στους δρόμους θα γίνει, αλλά ελπίδες δεν μπορώ να δώσω. Θα πρέπει να είμαι αντικειμενική».

Για το αν υπάρχει σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού όταν αρχίσουν τα έργα για το Flyover, η διευθύντρια ανέφερε: «Όποιος σχεδιασμός και να υπάρχει, αν δεν υπάρχει το κατάλληλο οδικό δίκτυο να διοχετευθεί η κυκλοφορία, είναι ημίμετρα. Να το πούμε και να είμαστε ειλικρινείς σε όσους μας ακούνε αυτή τη στιγμή.

» Από κει και πέρα θα πρέπει ο καθένας να επαναπροσδιορίσει τους χρόνους μετακίνησης του. Προσωπικά εγώ δεν θα κινούμαι με το περιπολικό, αλλά με την υπηρεσιακή μηχανή. Εμείς βεβαίως έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό με ό,τι έχουμε στα χέρια μας και είναι έτοιμος από τον Απρίλιο.

» Ήδη προσπαθούμε να δώσουμε περισσότερο χώρο σε βασικούς οδικούς άξονες από παράνομα παρκαρισμένα. Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά σε συνδυασμό και με την ενίσχυση που θα πάρουμε».

κίνηση στους δρόμουςειδήσεις τώραΤροχαίαΘεσσαλονίκη