Παπαδόπουλος για σεισμό ανοικτά του Λαυρίου: «Επιβάλλεται πολύ προσεκτική παρακολούθηση»
NewsroomΤον σεισμό ανοιχτά του Λαυρίου με μέγεθος 3,7 ρίχτερ που ταρακούνησε την Αττική το μεσημέρι του Σαββάτου, σχολιάζει με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.
Όπως σημειώνει, πρόκειται για έναν σεισμό αισθητό στη νοτιοανατολική Αττική στις 15.54 και επειδή στην περιοχή έχουν γίνει αρκετοί σεισμοί από τις 26/9 μέχρι τώρα «επιβάλλεται πλέον πολύ προσεκτική παρακολούθηση και αξιολόγηση. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε».
Ολόκληρη η ανάρτησή του
«Σεισμός έντονα αισθητός στη νοτιοανατολική Αττική στις 15.54, μέγεθος 3,7 , επιφανειακός. Επίκεντρο 8 χλμ νοτιοανατολικα της Αγίας Μαρίνας Λαυρίου.
Στην περιοχή έχουν γίνει αρκετοί σεισμοί από τις 26/9 μέχρι τώρα με μεγέθη που δεν υπερέβησαν το 3,2. Τώρα φθάσαμε το 3,7, οπότε επιβάλλεται πλέον πολύ προσεκτική παρακολούθηση και αξιολόγηση. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε».
- Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
- Σιδηρόδρομος: Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
- Η επικοινωνιακή συνάντηση του Μητσοτάκη με τους «πρόθυμους» αγρότες, οι νέες «πόρτες» της Γρατσία για λογαριασμό της Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
- Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα