Ελλάδα|10.10.2023 10:21

Τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, πέρασε πιστόλι μέσα στον Άρειο Πάγο

Newsroom

Ένα τεράστιο κενό ασφαλείας στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη από τους νεοναζί Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφερε στο φως η «Δίκη στο Open» τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, τρεις ημέρες, μετά την επέλαση των Κροατών Χούλιγκανς, που διέσχισαν ανενόχλητοι όλη την Ελλάδα κι έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δολοφόνησαν τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ, τα μέτρα ασφαλείας στον Άρειο Πάγο αποδείχτηκαν διάτρητα!

«Πέρασε πιστόλι στον Άρειο Πάγο κάτω από τη μύτη των αστυνομικών και παρά τα ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας. Το γεγονός κρατήθηκε μυστικό, ενώ είχε αποτέλεσμα να προκληθεί δικαστική έρευνα και ΕΔΕ, ενώ άλλαξε ο τρόπος εισόδου στον Αρειο Πάγο», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του Οpen.

Στην συνέχεια ανέφερε στην εκπομπή η Μαίρη Μπενέα, που έκανε το ρεπορτάζ: «Πέρασε ένα όπλο όντως, αυτές είναι οι πληροφορίες. Ένας άνθρωπος, πολλοί έχουν όπλα νόμιμα. Πέρασε ο άνθρωπος για να πάει στην δουλειά του κανονικά, από τον έλεγχο και τα μηχανήματα δεν χτύπησαν. Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτό δημιουργήθηκε πρόβλημα, πρέπει να πούμε ότι η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, μόλις είχε αναλάβει, αμέσως έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Αμέσως έδωσε εντολή, έγινε μετά από λίγο, το είδατε κι εσείς ότι έχει αλλάξει ο τρόπος εισόδου. Πρώτα μπαίναμε όλοι από μια πόρτα, τώρα δεν μπαίνουμε όλοι, περνάμε υποχρεωτικά από τα μέτρα ασφαλείας τα ηλεκτρονικά, τα ακριβοπληρωμένα. Οι υπόλοιποι μπαίνουν από άλλη πόρτα με κάρτα».

Σύμφωνα με την εκπομπή, «υπάρχει ήδη και ΕΔΕ και πειθαρχική έρευνα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

Νέα ΦιλαδέλφειαπιστόλιΆρειος Πάγοςεισαγγελέαςειδήσεις τώραδολοφονίαΜιχάλης Κατσουρής