Ελλάδα|11.10.2023 11:57
Εκλογές: Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα - Μαζί με τα ψηφοδέλτια έριξε στην κάλπη φάκελο με 175 ευρώ!
NewsroomΑκριβά πλήρωσε την ψήφο του, ένας πολίτης στη Λάρισα, ο οποίος εκτός από ψηφοδέλτια, έριξε στην κάλπη έναν φάκελο με 175 ευρώ!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, ξεδίπλωσε περισσότερα του ενός ψηφοδελτίου και μαζί χαρτονομίσματα 175 ευρώ!
Ο ψηφοφόρος βγήκε διπλά χαμένος, καθώς εκτός των χρημάτων που έχασε, η ψήφος του ακυρώθηκε, με δεδομένο τον αυξημένο αριθμό ψηφοδελτίων στον φάκελο.
Δεν έχει γίνει γνωστό τι απέγιναν τελικά τα χρήματα που βρέθηκαν στην κάλπη.
Διαβάστε ακόμη
- Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
- «Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
- «Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
- Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»