Θύμα τοκογλυφίας έπεσε 48χρονος: Τι κατήγγειλε στις αρχές
NewsroomΈνα νέο περιστατικό τοκογλυφίας αποκαλύφθηκε στις αστυνομικές αρχές μετά από καταγγελία ενός 48χρονου άνδρα στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο 48χρονος πήγε χθες στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα τοκογλυφίας.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι πριν αρκετό καιρό είχε οικονομικά προβλήματα και δανείστηκε από έναν 47χρονο 2.500 ευρώ, ο οποίος στη συνέχεια του ζήτησε να καταβάλει το ποσό των 7.500 ευρώ (δηλαδή 2.500 ευρώ τα οποία δανείστηκε και 5.000 ευρώ για τόκους!).
Ο 48χρονος του έδωσε σε μικρό χρονικό διάστημα 5.000 ευρώ σε μετρητά. Στις 10 Οκτωβρίου ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του προκειμένου να του ζητήσει τα υπόλοιπα 2.500 ευρώ. Εκείνος όμως δεν τα είχε με αποτέλεσμα – όπως ανέφερε στην καταγγελία του – να τον απειλήσει αλλά και να του επιτεθεί χτυπώντας τον.
- Αντίστροφη μέτρηση για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου: Ποια διαδικασία ακολουθείται
- Τραμπ για Ουκρανία: Στο τέλος του ο πόλεμος με τη Ρωσία, έρχεται μεγάλη συμφωνία
- Ο Τσίπρας στο Παρίσι αναζητώντας το αριστερό προφίλ της ΕΛΑΣ
- Το συνέδριο με τις ζυγαριές, το πρόβλημα του Ανδρουλάκη και τα μαλινουά της Λατινοπούλου