Ελλάδα|14.10.2023 13:11
Αιγάλεω: Άγρια ληστεία 16χρονης έξω από το μετρό στην «Αγία Μαρίνα» - Την χαράκωσαν στο φρύδι για ένα κινητό
NewsroomΆγρια ληστεία 16χρονης κοπέλας έλαβε χώρα στο Αιγάλεω και πιο συγκεκριμένα, έξω από το μετρό στην Αγία Μαρίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις δράστες την πλησίασαν λίγο μετά τις 21:00 και για να της πάρουν το κινητό την χαράκωσαν στο φρύδι με μαχαίρι για να τους δώσει το κινητό της τηλέφωνο.
Όταν το κορίτσι τους το έδωσε, οι δράστες εξαφανίστηκαν. Την ανήλικη παρέλαβε σε κατάσταση σοκ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της ληστείας και πρόσκλησης βλαβών. Έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω.
Διαβάστε ακόμη
- Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
- Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος