Ελλάδα|15.10.2023 13:22

Αυτοδιοικητικές εκλογές - Αγοραστός: «Με σταθερό βήμα θα ακολουθήσουμε το σταυροδρόμι της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης και της ευημερίας»

Newsroom

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ψήφισε, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Αγοραστός. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνομίλησε με πολίτες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σχολείο, ενώ τον συνόδευαν ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, αντιπεριφερειάρχες και στελέχη του κόμματος.

«Με σταθερό βήμα θα ακολουθήσουμε το σταυροδρόμι της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης και της ευημερίας. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή της δημοκρατίας, σας καλώ να συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας μεγάλο έργο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας, στον δρόμο αυτόν μας γνωρίζετε. Σας καλούμε με όλες τις δυνάμεις σας να στηρίξετε τον δρόμο της ανασυγκρότησης και να ξαναζωντανέψουμε, να ενδυναμώσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σχέδιο, με πρόγραμμα, με συγκεκριμένα μέτρα και προτάσεις και να συνεχίσουμε μαζί. Για ένα να είστε σίγουροι, ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ και θα δώσουμε όλη μας την ψυχή, όπως πάντα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να δουλεύουμε», ανέφερε ο κ. Αγοραστός.

Κώστας ΑγοραστόςΝέα ΔημοκρατίαΘεσσαλία