Ελλάδα|15.10.2023 16:10

Πυροβολισμοί στο Ζεφύρι: «Οι ίδιοι που τον βάφτισαν, τον σκότωσαν» λέει η μητέρα του 8χρονου που έπεσε νεκρός - «Ήρθαν μας σκοτώσουν»

Newsroom

Η μητέρα του 8χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς στο Ζεφύρι, μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε και κατήγγειλε ότι «τον σκότωσαν αυτοί που τον βάφτισαν».

«Οι ίδιοι που τον βάφτισαν, αυτοί οι καταραμένοι και τον σκότωσαν. Οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν όλοι μέσα», δήλωσε, ξεσπώντας η μητέρα του 8χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του έξω από το σπίτι του.

«Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα» - «Ήρθαν να μας σκοτώσουν»

«Τους είδα όλους, δύο ήταν. Πέρασαν από εδώ μία φορά και εγώ κατάλαβα τι γίνεται. Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα και μετά βγήκα πάλι έξω, και ήρθε το ένα μωρό κοντά μου. Έπειτα κατέβηκαν αυτοί κάτω από τα αυτοκίνητα και έριξαν καταπάνω μας κατευθείαν. Είχαν καραμπίνα και πιστόλι, έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί, χαμός», ανέφερε η μητέρα του 8χρονου στον ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σφαίρα χτύπησε και τραυμάτισε το 8χρονο παιδί που φέρεται να έπαιζε εκείνη την ώρα στην αυλή του σπιτιού του.

«Το παιδί το βρήκε στο μάτι. Οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν μέσα. Έχουμε φασαρίες, πολλές φορές προσπαθούν να μπουν μέσα. Αυτοί που βάφτισαν τον γιο μου, οι ίδιοι τον σκότωσαν. Οι καταραμένοι πρέπει να μπουν όλοι μέσα» λέει η μητέρα του 8χρονου, με τον πατέρα του να συμπληρώνει «ήρθαν να μας σκοτώσουν».

νεκρό παιδίΖεφύριειδήσεις τώρα