Ελλάδα|16.10.2023 23:22

Άκαρπες οι έρευνες στην Κρήτη για 45χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται

Newsroom

Άκαρπες ήταν οι έρευνες για τον 45χρονο ψαροντουφεκά που πραγματοποίησαν για πέντε συνεχόμενες ημέρες οι αρχές στην ευρύτερη περιοχή της Ελυγιάς στη νότια Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι έρευνες πλέον σταματούν ωστόσο έχει δοθεί εντολή στα λιμενικά σκάφη να πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες σε περίπτωση που βρεθεί η σορός του άτυχου άνδρα.

Για τον εντοπισμό του στήθηκε τις τελευταίες πέντε ημέρες μια τεράστια επιχείρηση με τη συμμετοχή λιμενικών σκαφών, εθελοντών, δύτες της ΕΜΑΚ αλλά και drones.

Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε το ψαροντούφεκο του 45χρονου στην περιοχή της Ελυγιάς. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, βρέθηκε σε βάθος περίπου 10 μέτρων ενώ ήταν βραχωμένο ένα ψάρι!

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν την προηγούμενη Τετάρτη όταν ο 45χρονος, πατέρας 4 παιδιών, είχε πάει με έναν φίλο του για ψαροντούφεκο στην περιοχή της Ελυγιάς.

Κάποια στιγμή ο φίλος του αποφασίζει να βγει από τη θάλασσα καθώς είδε πως αγρίευε ο καιρός. Το είπε στον 45χρονο και εκείνος του ανέφερε ότι θα κάνει μία τελευταία βουτιά και θα βγει.

Οι ώρες περνούσαν και ο 45χρονος δεν εμφανιζόταν, έτσι ο φίλος του ειδοποιήσε τις αρχές. Άμεσα στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

ειδήσεις τώραΚρήτηψαροντουφεκάς